OM OSS

Välkommen till en modern redovisningsbyrå i Gnarp! Är du företagare och vill ta reda på varför ditt företag ska bli kund just hos RSSA av alla redovisningsbyråer i regionen, så har du nu hittat till rätt avsnitt på vår hemsida! Så varför RSSA? Det kan såklart finnas olika skäl till detta, beroende på vem man frågar, men vi vill här försöka lyfta fram några saker som vi tror är avgörande (förutom att vi är fantastisk trevliga att ha att göra med förstås ☺)

 

(Precis som våra branschkollegor hjälper vi på RSSA våra kunder att följa lagar och regler på redovisnings- och skatteområdet och leverera avstämda rapporter i rätt tid. Detta är naturligtvis en självklar ambition för varje redovisningsbyrå med självaktning och det är inte detta som gör oss unika.)

 

  • Vi är specialister på moderna verktyg. Det finns ju en uppsjö av webbaserade system på marknaden idag, men vilket/vilka ska man välja? Vi har kunskapen för att reda ut begreppen i ”programvaru-djungeln”

 

  • Kundanpassade lösningar. Utifrån era behov och önskemål skräddarsyr vi en lösning, både vad gäller programvaror och utformning av tjänster i övrigt.

 

  • Bred och djup kompetens. Vi har 17 års erfarenhet från redovisning i många olika branscher, och om vi i någon fråga inte räcker till, så har vi nära kontakter med specialister inom skatt, moms, juridik och närliggande områden som man kan vilja anlita sin redovisningsbyrå för.

 

  • Stor byrå i litet format. Vi kombinerar fördelarna som man kanske normalt förknippar med en större byrå (som rådgivning, specialistkompetens inom programvaror, webbaserad hantering av leverantörsfakturor mm) med fördelarna hos den mindre byrån med den personliga kontakten och flexibiliteten i en liten organisation.

 

 

Vår geografiska placering har mindre betydelse då det mesta enkelt kan göras på distans, beroende på vilken typ av arbete det rör sig om. Vid jobb på plats hos er som kund bör vi hålla oss inom Hälsingland och Medelpad för att undvika alltför långa resor. Uppstart av uppdrag som sedan mestadels sköts löpande på distans kan naturligtvis göras genom besök klart längre ifrån vår placering i Gnarp. 

 
Vårt Team
Tobias Ekman
Företagsledare & redovisningskonsult.

info@rssa.se | Tel: 0731- 80 73 89

Emelie Folkesson
Client Service Coordinator.

emelie@rssa.se

Tommy Boork
Företagsledare & affärsrådgivare.

info@rssa.se | Tel: 070-3358100

Maria Luz Pelipog
Redovisningsekonom & specialist på finansiella analyser.

maria.pelipog@rssa.se 

Jeremy Canta
Redovisningsassistent.

jeremy@rssa.se 

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna.

RSSA Sweden AB

Bergevägen 16

829 60 Gnarp

060-61 62 62

© 2019 by RSSA Sweden AB